sebic Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Elo mam proste zwczyczajne akwarium 30L,zrobilem ostatnio małą przemianke bo dodalem nowe żywe roslinki itp.Mam z 6 głupików,2 załobniczki i jednego glonojada,jakie RYBKI dokupić???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Żadnej oddaj glonojada i żałobniczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebic Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 pfff sam sobie oddaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahl Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 pfff sam sobie oddaj... Szukasz pomocy czy zaczepki? Bo jeśli to drugie to zaraz mogę ostudzić Twoje zapały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebic Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Oczywiście ze pomocy ale Kocham żałobniczki i chce je zostawić a glonojada chce do glonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahl Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Wiesz może cokolwiek o rybach jakie 'hodujesz'? Jakie mają potrzeby i wymagania? Wydaje mi się, że nie. Jak się coś bądź kogoś kocha to chce się dla niego najlepiej a z tego co widzę to Twoje żałobniczki niestety, ale za dobrze to nie mają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fritz666 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Oczywiście ze pomocy ale Kocham żałobniczki i chce je zostawić a glonojada chce do glonów Ja chcialbym Paletki, ale nie mam do nich odpowiednich warunkow i przede wszystkim wiedzy, chcialbym tez byc miliarderem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo130 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Myślę, że glonojad o którym mówisz wcale nie jest do glonów. Tak poza tym "kochanie ryb" nie polega na ich męczeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Oczywiście ze pomocy ale Kocham żałobniczki i chce je zostawić a glonojada chce do glonów Chodzi ci o zbrojnika niebieskiego tak? To nie glonojad on więcej brudzi niż czyści Glonojadami są Krewetki,Otoski,Kosiarki i u mnie np. Molinezje Na żałobniczki i "glonojada" akwa za małe Może oddaj żałobniczki,glonojada i kup krewetki,ewentualnie bojka Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laszek Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Nie bedę się wypowiadał i polemizował z wielkością akwarium, ale jedna uwaga. Żałobniczki to rybki stadne, żeby się dobrze czuły powinny mieć towarzystwo 6-8 sztuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts