Marcin!991 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Heja Kurcze dawno mnie tu nie było. Zaniedbałem trochę swoją wiedzę akwarystyczną. Dlatego mam do Was pytanie: jaką możecie mi polecić obsadę do akwa około 70 litrów? Jakie filtry, grzałki itp? Wszystko od podstaw... Czekam na Wasze sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahl Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Jest na prawdę dużo rzeczy do polecenia dlatego mógłbyś podać w jakim mniej więcej przedziale finansowym chciałbyś się zmieścić odnośnie osprzętu. Co do rybek, wymień te które Ci się podobają a my już to skorygujemy i wytłumaczymy. No i przydały by się dokładne wymiary akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
troja1410 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Warto by było na temat obsady wiedzieć czy konkretny biotop czy ogólne,jaki to ma być typ akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 viewtopic.php?f=39&t=7147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts