auch78 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Mam takie pytanie . W lecie schowałem grzałkę do garażu bez klimatyzacji i wyciągnołem ją dopiero dziś . Czy ryby nie zdechną jak ją włączę Ile musi ona się ogrzewać na stole żeby nadawała się do użytku w akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Jak leżała w takim miejscu gdzie nie miała styczności z jakimiś środkami chemicznymi, to nie powinno to rybkom zaszkodzić. Umyj ją, wsadź do akwa na jakieś 20 minut, aby temperatura się wyrównała, a potem włącz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Grzałkę umyj w ciepłej wodzie możesz trochę soli niejodowanej dodać i do akwarium jeśli tak jak kolega wcześniej pisze nie miała styczności ze środkami chemicznymi to powinno być ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts