Zosia Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Witam! Jestem początkującym akwarystą! Mam akwarium: 2 gupiki, 4 neony innesa, 3 razbory klinowe, 2 sumiki szkliste, 2 otoski. Będę miła zbiornik ok. 150l i mam zamiar oddać moje gupiki i sumiki, a dokupić trochę razbor, otosków, neonów oraz parkę pielęgniczek ramireza. Co do teraźnieszej obsady to przez choroby. Co mi doradzicie do mojego przyszłego akwa 150l? Z góry dziękuję za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurolsky folklor Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Dokup te rybki do prawidłowych stad i jeszcze polecam na dno z 6 kirysków, będzie dobrze i fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
troja1410 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Mam nadzieję,że zaczniesz kompletować ryby w stadka,jak już będzie ten większy baniak.Ja bym zostawił jedną ławicę,ale większą Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ja bym proponował 20 neonów/rozbór 10 otosków/kirysków +parka pielęgniczek ramireza. Jak chcesz "glonojada" to zbrojnik niebieski się nadaje w sam raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosia Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 dziękuję za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts