Lukas Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Mam żabienicę. niedawno ją posadziłem. Mój glonojad ( nie jest duży ma z 5 cm) Wspina się po niej i tak ją wyjadł, że zrobiła się przezroczysta. Czy można ją jakoś zabezpieczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 tak dać glonojadowi pokarm ze spiruliną do tego jabłko marchewkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 Czyli ze brak mu jakichś składników? A kiryski też będą jadły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 kiryski pokarm ze spiruliną czemu nie ale jabłka i marchewki to raczej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 a marchewka i jabłko nie zepsują mi wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 nie zepsują o ile wyjmiesz po jakimś czasie, a nie zostawisz do rozpuszczenia możesz wrzucić wieczorem i wyjąć z samego rana. albo wrzucić na kilka godzin w ciągu dnia. jeśli chodzi o marchewkę to woda po takim nocnym leżeniu może nie będzie kryształowa, ale to szybko przechodzi. (kiedyś próbowałam marchewki na ślimaki właśnie na noc i to delikatne zmętnienie raz dwa zeszło) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 A możecie mi powiedzieć w jaki sposób ją podać? Czy trzeba ją jakoś wcześniej przygotować? I jaki pokarm ze spiruliną polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korozja Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 marchewkę ugotować, ale nie na bardzo miękko. jabłko sparzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Ok dzięki DO ZAMKNIĘCIA<<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts