Mam strasznie dziwne przeczucie, że tutaj sytuacja jest nie zdrowa, a ten niezidentyfikowany sum, który pewnie dorasta przynajmniej do kilkudziesięciu centymetrów, siedzi w jakiś 50l, które są dla niego o wiele za małe i jest otoczony właśnie takimi sztucznymi i nienaturalnymi ozdobami.
Może i gliniane dzbany nie są naturalne, ale zauważ karaiby (chyba), czy może śródziemne; tam jest pełno statków, które są ,,naturalne'' od setek lat (i o wiele dłużej), dla ryb i te gliniane dzbany.
Lepiej niech wsadzi jakiś dzban (z nietoksycznego tworzywa), niż metalowy samochodzik i łódź podwodną.
Zauważ, że zbrojnikom daje się gliniane rurki i doniczki, które raczej są podobne do dzbanów, nie jest to naturalne, ale tak się ,,robi''. A to czy ktoś to ma, czy nie, to kwestia gustu i budżetu.
Niezmieniające parametrów sztuczne ozdoby produkowane w Chinach na tony, malowane nie toksycznymi farbami. Tak, róbmy zatopione atlantydy. Po co jakieś środowisko naturalne odtwarzać, jak można zrobić podwodną Grecję!
125 L MAM
Na większość sumów to i tak o wiele za mało.
wyszedl dieki zaczelem pocierac dzban i poknelem w niego i wyszedl dieki ludzie
Ne ma spawy, ne musirz dziekowadź. Najprstsze rozwjąznania som najlepsze jak wydzisz. Leci do Ciebie niespodziewanka.
Recommended Posts
U mnie dżin nie wychodzi z lampy. Mam dalej pocierać? Czy są jakieś inne sposoby?
Cholera. Dzbana nie pocierałem z/w.
Atreyu
AsFeron
Idąc tokiem myślenia założyciela tematu to dżin ma sam wyjść a nie Ty masz go stamtąd wyciągnąć.
artur123711
wyszedl dieki zaczelem pocierac dzban i poknelem w niego i wyszedl dieki ludzie
Gurolsky folklor
Może i gliniane dzbany nie są naturalne, ale zauważ karaiby (chyba), czy może śródziemne; tam jest pełno statków, które są ,,naturalne'' od setek lat (i o wiele dłużej), dla ryb i te gliniane dzbany.
Lepiej niech wsadzi jakiś dzban (z nietoksycznego tworzywa), niż metalowy samochodzik i łódź podwodną.
Zauważ, że zbrojnikom daje się gliniane rurki i doniczki, które raczej są podobne do dzbanów, nie jest to naturalne, ale tak się ,,robi''. A to czy ktoś to ma, czy nie, to kwestia gustu i budżetu.
artur123711
125 L MAM
Atreyu
Ne ma spawy, ne musirz dziekowadź. Najprstsze rozwjąznania som najlepsze jak wydzisz. Leci do Ciebie niespodziewanka.