ultimate Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Witam. A mianowicie od jakiegoś czasu mam akwarium powiedzmy 2 miesiące dotychczas wszystko było ok ale teraz zauważyłem coś niepokojącego z przodu akwarium zółknie mi drobny piaseczek i żwirek co może być tego przyczyną ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozakpl Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Być może zaczynają Ci się rozwijać jakieś glony lub po prostu masz troszkę zamulone dno. Przy następnej podmianie wody po prostu przemieszaj troszkę piasek - może uda się go troszkę przeczyścić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Dziś właśnie miałem podmiankę wody i odmulanie i trochę zebrałem tego zżółkniałego żwirku i go wypłukałem ale i tak pozostaje zżółknięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts