Notos Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Mam akwa 60l. Chcialbym trzyamc tam duzo ryb, nie wiem co mam zrobic zeby móc tyle wlozyc. Co oprocz dobrego filtra potrzebuje? Chcialbym taka obsade: 2x pielegniczka 6x razbora klinowa XX przezroczka 8x neon innesa 4x brzanka titeya lub harem pretnika karlowatego (jesli mozna) 2/3x proporczykowiec (jaki najlepszy?) XXX teczanka gertruda XXX Swiecik kongijski Chcialbym miec jak najwiecej z tych, ktore z ostatnich 4 wyrzucic, a jesli udaloby sie nie zmieniac nic to w jakich ilosciach to trzymac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 2x pielegniczka 6x razbora klinowa XX przezroczka 8x neon innesa 4x brzanka titeya lub harem pretnika karlowatego (jesli mozna) 2/3x proporczykowiec (jaki najlepszy?) XXX teczanka gertruda XXX Swiecik kongijski Pielęgniczka - zależy jaka Razbora klinowa - odpada Przezroczka indyjska - też, i potrzebuję wody słonawej Neon Innesa - może być Brzanka titeya - nie może Prętnik karłowaty - może być Proporczykowiec - odpuściłbym sobie przy prętniku Modrook Gertrudy - też potrzebuję wody słonawej Świecik kongalijski - też odpada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts