ziomy111 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Witam już był temat, ale tym razem chodzi mi tylko o pielęgniczki, nie potrafię się zdecydować na żadną więc potrzebuje waszej pomocy aby pomóc tak będzie wyglądała obsada 16 skalarów 3-4 trzczciniaki 6 brzanek rekinich 1 duszek amazoński 3 samce pielęgniczki 9 samiczek pilęgniczek(jak powyżej) 10 kirysków 3 bocje wspaniałe 5-6 zbrojników 3 Hypostomus Multiradiatus(ten wielki glonojad ;P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupo Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 polecam PAWIOOKIE POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Pawiookie to pielęgnice, a nie pielęgniczki. Poza tym gdyby pawiookie urosły to nie wiem czy zostało by coś ze skalarów i kirysków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczyca Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Masz w opisie Nożownik duszek amazoński. Duch amazoński to nie jest nożownik. Czemu to tak często mylone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Masz w opisie Nożownik duszek amazoński. Duch amazoński to nie jest nożownik. Czemu to tak często mylone ?No właśnie to są zupełnie inne ryby... nożowiec (do 90 cm) duch (do 45 cm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomy111 Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 zmienone a teraz czekam na propozycje apropo pawiookich mam 3 już czekają na nowe lokum, nie ma mowy aby zamieszkały ze skalarami i kirysami, jak dla mnie za duże ryzyko Link to comment Share on other sites More sharing options...
petenia Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 co to znaczy ze 6 rekinkow?Na rekiny to troche maly zbiornik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomy111 Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 chodziło mi o brzankę rekinią. A teraz jak możecie mi pomóc naprawdę nie wiem jaką pielęgniczkę kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
barttt85 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Wydaje mi się, że małe pielęgniczki w tak dużym akwa się zgubią gdzieś i nie będzie ich widać ale mogę się mylić. Może pielęgniczka żółta ? http://www.superakwarium.pl/pielegniczk ... id837.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Pamietam z poprzedniego posta jak mowiles o rybach bardziej reprezentacyjnych, moze na taki duzy zbiornik beda one w sam raz poniewazaj dorastaja do 8cm mianowicie: zółtaczek indyjski http://www.superakwarium.pl/zoltaczek-i ... id692.html pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts