lolek68 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 mam pytanie czy mogła by być taka obsada: 20 pyszczaków 10 pielęgnic papuzich 4 kiryski szmaragdowe 4 bocje wspaniałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodaniel17 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Nie mogła by być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwedzik10 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 mam pytanie czy mogła by być taka obsada: 20 pyszczaków 10 pielęgnic papuzich 4 kiryski szmaragdowe 4 bocje wspaniałe zdajesz sobie sprawę że pielęgnice papuzie rosną do 30cm??? więc na dziesięć to DUŻA przesada na Malawi się nie znam ale myślę że 20 pyszczaków to też za dużo tak 15 było by chyba okey ale tą decyzje oddaje bardziej doświadczonym , no i trochę wymieszałeś biotopy, postaw na jeden biotop i tak będzie najładniej i najlepiej dla ryb przecież to im ma być najlepiej nie CI:P Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 proponuje taką obsade: 6 pielęgnic papuzich 10 pyszczaków wysmukłych 6 pyszczaków zebra 6 kirysków szmaragdowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 proponuje taką obsade: 6 pielęgnic papuzich 10 pyszczaków wysmukłych 6 pyszczaków zebra 6 kirysków szmaragdowych Pyszczaki wymagają innych parametrów wody, niż reszta obsady , nie da się tego pogodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 300l i co dalej ???jaki sprzęt ?filtry itd itp danielek duży plus dla ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 proponuje taką obsade: 6 pielęgnic papuzich 10 pyszczaków wysmukłych 6 pyszczaków zebra 6 kirysków szmaragdowych Czy ciebie po... czy ty w ogóle wiesz co to za ryby i jakie maja wymagania ??? ile ty masz lat? 90% postów które naklepałeś są debilne. Prosze autora o zedytowanie tego postu na bardziej konkretny i rzeczowy. dołączam sie do tego co napisałes Danielek gosciu ma chyba 12 lat z tego co pamietam ... nie zdaje sobie sprawy z tego ze ryby jak ludzie rosną !! jaki żalll ... szkoda gadac ... obsada : 10 pyszczaków 5 bocji wspaniałych 3 opaczki The End Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek68 Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 proponuje taką obsade: 6 pielęgnic papuzich 10 pyszczaków wysmukłych 6 pyszczaków zebra 6 kirysków szmaragdowych Czy ciebie po... czy ty w ogóle wiesz co to za ryby i jakie maja wymagania ??? ile ty masz lat? 90% postów które naklepałeś są debilne. Prosze autora o zedytowanie tego postu na bardziej konkretny i rzeczowy. dołączam sie do tego co napisałes Danielek gosciu ma chyba 12 lat z tego co pamietam ... nie zdaje sobie sprawy z tego ze ryby jak ludzie rosną !! jaki żalll ... szkoda gadac ... obsada : 10 pyszczaków 5 bocji wspaniałych 3 opaczki The End a zamiast opaczków mogą być kiryski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Zdecyduj się albo na papuzie albo na pyszczaki. Mi osobiście nie podobają się papuzie, ale proponuję tak: 8 papuzia 5 bocja wspaniała i z opaczków i kirysów bym zrezygnował 8 prętnik karłowaty 1 zbrojnik (taki większy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Za dużo tych papuzich myślę, że ze 4 to max Link to comment Share on other sites More sharing options...
6max7 Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 obsada z 1 postu totalnie odpada kup sobie z 2 haremy pielegnicy ramirezek i 2 haremy pielegnic kakadu do tego z 15-20 neonek i z 7 kirysow na dno i bedzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawelhodowca Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 obsada z 1 postu totalnie odpada kup sobie z 2 haremy pielegnicy ramirezek i 2 haremy pielegnic kakadu do tego z 15-20 neonek i z 7 kirysow na dno i bedzie ok Ale obsada na 300l normalnie szok. Więcej niż ramirezy i kakadu nic nie znacie? Może faktycznie przesadziłem z papuziami ale 6 może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts