danio77 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 MAm akwa 240l i chciałem hodować guraminy mozaikowe proszę o rady w ich chodowli i czy mogą żyć z rybami które mi zostały. obsada akwa 4skalary 2gurami dwuplame 10neonek inessa 3glonki 5kirysków 6danio pręgowanych 6mieczyków hellera czerwono krwistych 1 bojeksyjamski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter2440 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 http://www.superakwarium.pl/gurami-moza ... id544.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sołtys Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Gurami może atakować neony lub danio tak to można Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ni da się tam dodać i tak moim zdaniem masz lekkie przerybienie. A gurami dwuplamiste z gurami mozajkowym mogą się tłuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ni da się tam dodać i tak moim zdaniem masz lekkie przerybienie. A gurami dwuplamiste z gurami mozajkowym mogą się tłuc. Potwierdzam. Jak masz tam Skalary i Gurami to dobrze, że Ci się nie tłukom a co dopiero kolejny gatunek Gurami.. Rzeczywiście obsadę bym lekko uszczupli a jak chcesz Mozaikowe to Dwuplamiste bym oddał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombel09 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Gurami może atakować neony lub danio tak to można Nie zgodziłbym się z tą odpowiedzią,ponieważ mam gurami od zawsze od początków hodowania i nigdy nie widziałem żeby Gurami atakowały mi jakiekolwiek rybki... nawet i neony lub danio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts