FaFeK Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Witam. Mam problem: Moje rybki od niedzieli zaczynają zdychać jedna po drugiej. Z akwarium wyjąłem już około 15 zdechłych molinezji. Mam w akwarium kraba tęczowego od jakiś 2 lat, więc nie sądzę, że to on jest sprawcą. Łapie on jakieś 2 rybki na 3 miesiące. Niektóre rybki miały porozpruwane brzuchy i pourywane ogony. Co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Dostosuj temat viewtopic.php?f=6&t=14640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Witam. Mam problem: Moje rybki od niedzieli zaczynają zdychać jedna po drugiej. Z akwarium wyjąłem już około 15 zdechłych molinezji. Mam w akwarium kraba tęczowego od jakiś 2 lat, więc nie sądzę, że to on jest sprawcą. Łapie on jakieś 2 rybki na 3 miesiące. Niektóre rybki miały porozpruwane brzuchy i pourywane ogony. Co to może być? No to krabik ma niezłą wyżerke Też miałem tęczaka,rybki mu bardzo smakowały Ja obstawiam na Kraba Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 I co kupujesz ryby świadomie, i wiesz że może ci je w każdej chwili zjeść krab? To nieźle Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Witam. Mam w akwarium kraba tęczowego od jakiś 2 lat, więc nie sądzę, że to on jest sprawcą. Łapie on jakieś 2 rybki na 3 miesiące. Najwidoczniej twój krab oszalał i morduje wszystko jak leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts