aqua2 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Mam: 1 parę małych muszlowców (Lamprologus ocellatus Kigoma lub Neoamprologus brevis Magora) 1 naskalniaka Julidochromis malieri 8 młodych Cyprichromis leptosoma Mpulungu oraz 1 parę barwniaków czerwonobrzuchych Czekam na opinie. Wiem tyle, że mały zbiornik i barwniaki są z innego jeziora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Mam: 1 parę małych muszlowców (Lamprologus ocellatus Kigoma lub Neoamprologus brevis Magora) 1 naskalniaka Julidochromis malieri 8 młodych Cyprichromis leptosoma Mpulungu oraz 1 parę barwniaków czerwonobrzuchych Czekam na opinie. Wiem tyle, że mały zbiornik i barwniaki są z innego jeziora Co ma zawierać ta nasza "opinia" ? Nie mogę wywnioskować żadnego pytania z twej wypowiedzi. Powiedz o co ci chodzi, bo nie kumam :zamieszany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter2440 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Barwaniaki są bardzo agresywne zwłaszcza samiec. Potrzebują rewiru 60cm a jak złożą ikrę to samiec zagania inne ryby. szczupak: Zdania zaczynamy wielką literą i kończymy kropką. Po raz ostatni przypominam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua2 Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 Mam 4 muszlowce ocellatus Gold i 8 Cyprichromis leptosoma Mpulungu w 72l Prosilem o opinie czy taka obsada jest możliwa w takiej pojemnosci Inny ryb z poprzednich postów juz sie pozbyłem Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Cyprichromisów musisz się pozbyć. W takim akwarium tylko muszlowcom będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts