piter2440 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Witam!Mam pytanie czy lepszy będzie biały żwir czy czarny przy świetlówce 15w ale chcę żeby było nie za jasno.I drugie pytanie jakie ryby denne mogą być trzymane w akwarium 70l wiem że otoski a jakieś kirysy? Szczupak: Pisownia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 kirysy ok ale co najmniej 6 sztuk ryba stadna a żwir jaki ci się podoba ale ja polecam ci czarny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Moim zdaniem czarny, większość ryb lepiej czuje się przy ciemnym podłożu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Przy białym ryby będą się czuć nieswojo, będą nawet płochliwe. Lepiej widać ryby na czarnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts