Jump to content

NOWY CZŁONEK WASZEJ RODZINY:)

Recommended Posts

Witam wszystkich miłosnikow akwarystyki i od razu przede do mojego problemu!!! jestem nowym członkiem tego forum i własnie zakladam akwa 240l i juz na poczatku mam problem na pewno co dla niektorych nie duzy ale ja nie wiem co robic: przywiozłem sobie duze i male kamienie z nad morza wygotowałem je ,kupile zwirek wypłukalem przed osadzeniem na dnie no i w koncu zalałem do połowy woda pierwszy raz te akwa. Wlasnie tutaj pojawil sie problem a mianowicie mam metna wode!! i co nie ktorzy pisza zeby wyłaczyc swiatlo ale ja jeszcze nie mam oswietlenia! pomózcie mi ludzie i dajcie jakas rade co do zakładania akwarium dzieki z gory i pozdrawiam

sivczenko

mandy29: Używaj polskich znaków.

Wszytkich was rozumie i na pewno macie racje bo ja jeszcze nie mam praktyki tyle co tylko poczytam!! ale chcialem tylko zalac i czekac nawet miesiac przed calkowitym ruszeniem na maksa ! jak juz tak zrobilrm to bardzo zle???

i mam jeszcze jedno pytanie: chcialbym fitr wewnetrzny i czy jest taki ktory uciagnie 240 l??? jeszcze raz wam dziekuje

Jeszcze raz grzecznie proszę o używanie polskich znaków.Trzecie upomnienie skończy się ostrzeżeniem.

Widać, że jeszcze nie czytałaś linka. Jeśli będziesz trzymała miesiąc wodę w akwarium bez filtra to ci ona skiśnie. I będziesz musiała wylać, umyć akwa itp.

Jeżeli akwa będzie z dużą ilością roślin a niewielka obsadą to może FAN 3.

ok już się poprawiam i będę pisał polskimi a proszę mi powiedzieć dlaczego to ma takie znaczenie?? a wracając do mojego problemu skoro już zalałem akwa i żeby mi nie skisło to co trzeba zrobić?

aha i jeszcze jedno jak zrobić żeby zmienić płeć bo przez przypadek zaznaczyłem ze jestem kobietą a jestem zwykłym faciem nowicjuszem :))

ok już się poprawiam i będę pisał polskimi a proszę mi powiedzieć dlaczego to ma takie znaczenie??

Przeczytaj regulamin.

aha i jeszcze jedno jak zrobić żeby zmienić płeć bo przez przypadek zaznaczyłem ze jestem kobietą a jestem zwykłym faciem nowicjuszem :))

Amputuj sobie fifroka ;)

Witam, na początek polecam ci poczytać różne artykuły które znajdują się i na forum i na stronie głównej SuperAkwarium.pl

Filtr musi chodzić 24H/D, tutaj nie ma wyjątków.

Ps. Nie rozumiem po co zadawać takie pytania? Przecież odpowiedzi na nie znajdziesz w każdym artykule o akwarystyce!

Share

• Create New...