S'Sayan Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Siemka. Wiecie coś na temat kleju na ciepło w akwarystyce? Zaszkodzi czy nie??? Chciałem nim uszczelnić i skleić reaktor co2 z filtrem wewnętrznym. Co wy na to? Jak się uda to podzielę się moją konstrukcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Według mnie gdy ten klej(czyli roztopiony plastik) nie powinien zaszkodzić. Przecież to plastik prawie taki z jakiego są robione rurki do filtrów itd:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_gregor Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Myślę, że ten klej nie zaszkodzi, ale jednocześnie myślę, że puści. On się od uszczelniania niezbyt nadaje. Myślę, że lepszy byłby jakiś klej dwuskładnikowy na bazie żywic poliestrowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted August 14, 2011 Author Share Posted August 14, 2011 ale jednocześnie myślę, że puści. Nie martw się, nie puści. Dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor255 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Jesli bedzie w wodzie pusci na 100 procent. Testowalem wielokrotnie. Kwestia czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts