fiwus Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Oto zdjecie:) z tego co wyczytalem w necie, cabomba bardzo rzadko kwitnie w akwariach, co tym bardziej mnie cieszy Zakwitla u was kiedys?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
errari1001 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 brawo ładny kwiatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Hehe Gratulacje< Też słyszałem ze rzadko zakwita Link to comment Share on other sites More sharing options...
REKIN Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 powiedzcie czy ryby lubią ją podgryzać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 mi kiedyś zakwitła ale nie wiem czemu po kilku dniach zaczeła mi gnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
olyvka Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 zakwita tylko w idealnych warunkach... Ja nie mam sposobu na kabomby... nie chcą mi rosnąć... sądze ze to wina oświetlenia... Chociaż niektórzy na forum piszą ze ich kabomby żyją w bardzo skromnie oświetlonych baniakach i czują sie idealnie Nie mam pojecia... nie rozgryzlem jej jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts