lobo377 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 1 pytanie : Ile mogę mieć pyszczaków saulosi w akwarium o wymiarach : dł. 70cm, szer.25cm,wys.40cm? 2 pytanie: Ile cm. ma dorosły saulosi nie długośći tylko szerokości, chodzi mi od płetwy dolnej do górnej. bo nie wiem czy zrobiłem odpowiednio wysoką grote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 1 pytanie : Ile mogę mieć pyszczaków saulosi w akwarium o wymiarach : dł. 70cm, szer.25cm,wys.40cm? 0, akwarium od 80cm długości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobo377 Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 A odpowie ktoś na to 2 pytanie? A macie jakieś pomysły z czego zrobić pysiom kryjowki ? bo z kamieni już zrobiłem. Macie jakieś pomysły z czego jeszcze??. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Z koro akwarium jest za małe to po co Ci dalej odpowiedzi? No ale dobra. Wielkość - 8cm.(informację która bardzo łatwo wygooglować...). A po co Ci wysokość ryby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 A po co Ci wysokość ryby?Chyba po to, bo lobo377 robi kryjówki dla nich. A co do grot, kryjówek itp. to można robić (nie koniecznie dla pysczaków) z gliny, rurek pcv, kokosów.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts