Tajgaaa Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 mam pytanie:) Nie wiem gdzie się mam kierować i jeśli źle trafiłam z góry przepraszam mam akwarium po 15 latach przerwy kiedyś 30l teraz 200 <100x40x50> mam pytanie czy mógł by mi ktoś powiedzieć czy coś w nim jeszcze brakuje dodaję zdięcie posaiadam filtr zewnetrzy z allegro ale nie ma marki na nim napisanej daltego nie podam . wewnętrznego też nie podam ponieważbyl już zamontowany w pokrywie jak kupiłam akwarium. chodzi mi bardziej o wizualną cześć czy powinnam coś jeszcze dołożyć do akwarium czy wystarczy to co jest. pozdrawiami dziekuję za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIZ Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Akwarium w miarę ładne, tylko nie podoba mi się ten napowietrzacz w kształcie wulkanu ze światełkami. Wygląda to trochę nienaturalnie, ale co do reszty to nieźle. Tylko, że trochę pusto. Dokup kilka roślinek na lewy tył akwarium, bo trochę tam pusto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMario Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 mam pytanie:) czy mógł by mi ktoś powiedzieć czy coś w nim jeszcze brakuje Owszem, mógłby. Brakuje w nim dobrego smaku. Zostawiłbym jedynie korzeń...reszta do korekty. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decik175 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 witam rzadko cokolwiek komentuję ale sporo czytam co się dzieje na forum no i moim zdaniem powinni zabronić sprzedaży tego " biało czarnego" żwirku a tobie radzę wymienić go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lol111 Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Akwarium powinno przede wszystkim podobać się Tobie. Ale ja tak zmieniłbym żwirek na ciemny, pozbyłbym się tych jasnych skałek i tego "wulkanu" dołożyłbym jeszcze korzeń i dosadziłbym roślinek. A wtedy pewnie i tak jeszcze nie wszystko będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Skałki do wywalenia , wylkan z napoweitrzaniem również psuje wygląd. Przydał by sie jeszcze jeden większy korzeń i obowiązkowo roślin więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts