Alalicja Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Co zrobić z ikrą ,gdy się jej nie chce? Ja nie chcę ich spuszczać w WC Czy mogę je gdzieś oddać? Proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 jeżeli uda Ci sie wychowywać rybki to oddaj je za darmo do zoo logika lub wymień za coś(albo sprzedaj) zależy jakie rybki. Sprzedawcy chętnie przyjmują rybki od prywatnych hodowców:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon23 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 O jakie rybki chodzi? Oprócz sklepu możesz wybrać też jakiegoś kolegę akwarystę, lub założyć temat w dziale " Oddam, przyjmę, zamienię" (viewforum.php?f=28) .Aha, i czemu ten temat jeste w dziale "roślinki i ich pielęgnacja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alalicja Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 O jakie rybki chodzi? Oprócz sklepu możesz wybrać też jakiegoś kolegę akwarystę, lub założyć temat w dziale " Oddam, przyjmę, zamienię" (viewforum.php?f=28) .Aha, i czemu ten temat jeste w dziale "roślinki i ich pielęgnacja" Spieszyłam się pisząc ten temat i zupełnie zapomniałam. Sorki za pomyłkę oraz dziękuję z odpowiedzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Zamiast przepraszać, powiedz w końcu co to za rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alalicja Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Zamiast przepraszać, powiedz w końcu co to za rybki Welony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts