sonyrajder Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Drobniczka razbora karłowata Razbora Galaxy lśniącooczka wielooka Molinezja black molly Żyrardynka żółta Żyworódka kropkowana Żyworódka Endlera Zmienniak Wdówka Limka Karzełek parański Biskupka Czy któraś z tych rybek nadaje się do krewetek i czy te rybki są gdzieś dostępne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Do jakiej wielkości akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyrajder Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 15l Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi6 Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Słyszałem że drobniczka się nadaje. Co do większości to wątpie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 do 15 l tylko drobniczka albo krewetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio77 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 molinezja black molle głupiki stadko neonków inessa mały glonojad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Kostur Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 molinezja black molle gupiki stadko neonków inessa mały glonojad A niech Cię szlak ! Molinezje- min. 80l ( jeśli jest dość pusto ) wlaściwie to 112. Neony- to też nie za bardzo Glonojad...... - 100l conajmniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janas Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 molinezja black molle gupiki stadko neonków inessa mały glonojad A niech Cię szlak ! Molinezje- min. 80l ( jeśli jest dość pusto ) wlaściwie to 112. Neony- to też nie za bardzo Glonojad...... - 100l conajmniej. ja mam 25l ,a w tym akwarium glonojada, parkę molinezji, 2 brzanki i mam zamiar kupić jeszcze kilka rybek a tak poza tym wiecie jaki rybki pasują do tych ale żeby kolorowe, ja mam na oku cytrynówkę Żebym ja Cię zaraz nie zgłosiła. Po co kopiesz w starych tematach? Ten zamykam. mod.Evelyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 molinezja black molle gupiki stadko neonków inessa mały glonojad A niech Cię szlak ! Molinezje- min. 80l ( jeśli jest dość pusto ) wlaściwie to 112. Neony- to też nie za bardzo Glonojad...... - 100l conajmniej. ja mam 25l ,a w tym akwarium glonojada, parkę molinezji, 2 brzanki i mam zamiar kupić jeszcze kilka rybek Janas i czym się chwalisz? Poza tym pisownia. Starszego tematu nie mogłeś odkopać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts