Bartex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Wymiary jak w podpisie. 2+2 Szczupieńczyk Degata 4 x Danio Pręgowane 2x gupik Samce 30x neon inessa 1+1 ramireza 2x Zbrojnik 7 otosków 2x platydoras 1x drewniak 6x kirys Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGO1987 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 A może zamianę czy zrobisz Np.: Zbrojnik weloniasty lub niebieski (parka) Danio (zielone,czerwone lub inne odmiany) tak do 8 sztuk neon Innesa lub neon czerwony z 8-10 sztuk Pielęgniczka Ramizerka weloniasta 1+1 sztuk Kirysek spiżowy 6 sztuk Otosek 6 sztuk Gupiki pawie oczko 1+2 sztuk To moja propozycja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 Ciekawe tylko ze gupiki absolutnie bez samic... nie chce licznej młodzieży.. A dlaczego nie ma szczupieńczyka w Twojej propozycji....? szczerze jak miałbym wybierać miedzy danio a Szczupięńczykiem to wybrałbym ta druga opcje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 A dlaczego nie ma szczupieńczyka w Twojej propozycji....? szczerze jak miałbym wybierać miedzy danio a Szczupięńczykiem to wybrałbym ta druga opcje.. To weź to drugie. Za dużo ryb na dnie. Weź stado kirysków i parkę zbrojników i starczy. Nie dawałbym gupików bo one to są dopiero małe. Neonków to z 20 szt. 30 to przesada. No i parka Ramizer i starczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 Ta propozycja mi się podoba... 30szt to za duzo? ładnie razem wyglądają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Może max. 25 szt. Czyli jak to wygląda?: - szczupieńczyk Dageta - 2+2 szt. (choć nie jestem pewien czy przypadkiem nie trzyma się je w harmech) - neon Innesa - 25 szt. - pielęgniczka Ramizerka - 1+1 szt. - zbrojnik niebieski - 1+1 szt. - kirysek spiżowy - 6 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 Jak dla mnie w porządku... mandy29: Pisownia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGO1987 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 No a ja bym zmienił trochę obsadę może bym dodał jakaś rybkę od glonów Np. Moja propozycja: szczupieńczyk Dageta - 1+1 szt. neon Innesa - 25 szt. pielęgniczka Ramizerka lub weloniasta- 1+1 szt. zbrojnik niebieski lub weloniasty - 1+1 szt. kirysek spiżowy - 6 szt. Otosek 6 szt. (do glonów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 Oki dzięki...temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts