Iwon Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Witam mam problem czy moje mieczyki są w ciąży i za ile urodzą, bo mi się ich brzuszek nie podoba, 1 raz mam mieczyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwon Posted August 1, 2011 Author Share Posted August 1, 2011 Reszta zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomon666 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ja tutaj nie widzę plamki ciążowej więc jak dla mnie to raczej najedzone są za to samice gupika są w ciąży mod.-Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwon Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 Gupiki to wiem, że są w ciąży. mod.-Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Ile minęło od karmieni do zrobienia zdjęcia? Może tylko przekarmione. Jeśli je nakarmisz poczekaj z 5h i wtedy możesz wyciągać wioski o ciąży rybki. Możliwe też , że jest chora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwon Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 Rybki karmię 2 razy dziennie o 6 rano i 23, a zdjęcia były robione przed karmieniem. mod.-Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agunia997 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 A czy czytałeś już to: viewtopic.php?f=36&t=28530 ? Jeżeli nie to polecam poczytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemson3 Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Mam większość właśnie tak wyglądających żyworódek (oprócz gupików, ona mają prawie od urodzenia plamkę ciążową..) i rodzą mi spore ilości młodych. Bojownik ma uciechę Tego nie widać zwłaszcza u czarnych molinezji. A mieczyk koloru molki słonecznej i jak dla mnie jest w ciąży, jak i wygląda na najedzonego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek150 Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Jak dla mnie to z jednej strony jest w ciąży ( ale plamki nie widać ) albo jest chora jak pisali inni.Ale jak nie jest chora to według mnie jest w ciąży.Zresztą się przekonasz niedługo.Napisz jak coś z niej będzie. Michał84:Temat z sierpnia tamtego roku,więc po co ten twój post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts