lukasek Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Oświetlenie 2x15w Podłoże bazalt i filtus floran Filtracja hbl-301 Obsada krewetki rc i planowane razbory klinowe lub razbory plamiste lub neon innesa Rośliny eleocharis parvula(in-vitro), taiwan moss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Więc tak (nie zaczyna się zdania od więc), ale kontynuujmy. Akwarium ładne, schludne, dla krewetek w sam raz. Przyczepię się do planowanej obsady. Razbory do 45l się nie nadają! ps. zmień tło, tapeta nie prezentuje się ok, szczególnie z tym emblematem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemok96 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Akwarium bardzo ładnie się zapowiada. Może zamiast razbor klinowych to daj microrasbora galaxy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryboku321 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Jak zarośnie to będzie cacy Co do obsady to może harem bojka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasek Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Nad nimi też się zastanawiałem właśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryboku321 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Ja polecam z własnego doświadczenia, tylko z tymi bojkami to może lepiej poczekaj aż trochę zarośnie bo mogą wytępić krewetki, ale jak zarośnie to mimo bojków będą się mnożyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor255 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ładne, ale brakuje mi tła Daj może z folii mlecznej Co do filtra (mam wszystkie modele hbl i polecam) - jak masz gąbkę na rurce, to zasyp go ceramiką (dużo nie wejdzie, ale zawsze). Skimmer z czasem zaczyna wnerwiać (przynajmniej mnie), ale jeszcze nie mam sprawdzonego rozwiązania (coś mam, ale w trakcie testów - testuję na 501 ). Mógłbyś też dać większą gąbkę i ją schować za tymi skałkami po lewej (zobacz jak u mnie w tandze jest). Dyfuzor za te skałki po prawej + tło + rozrost i będzie idealnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasek Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Kostur Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Widzę, że remont miałeś w domku. Nowa tapeta? A tak na serio daj ciemne tło... Akwarium bardzo ładne, schludne. Mam jeszcze pytanie. Czy te roślinki musiałeś sadzić pojedyńczo tymi maluśkimi kępkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Akwarium prezentuje się naprawdę ładnie jednak to białe tło...zrób czarne albo zrób żywe tło z mchu...to jest trudne ale zaufaj mi....efekt powalający Tu masz zdjęcie jak to wygląda http://www.aquamoss.net/Taiwan-Moss/ima ... all-04.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor255 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Ja nie wiem co w takim tle ladnego.... Biale byloby super, ale biale, a nie tapeta z pokoju Poprzednio pisalem, zebys pochowal sprzet, ale nie mialem na mysli, zebys go wyciagal do zdjecia ,) Nie wyciaga sie filtra i innych do zdjecia to imho takie troche nie fair Ale aranzacja bardzo ladna. Swietnie wyglada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasek Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Zdjęcia zawsze robię po sprzątaniu jak sprzęt jest wyjęty, tło najprawdopodobniej będzie z foli mlecznej pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts