AkwarystaR Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Witam. Niedawno naszła mnie ochota, aby znów zagrać w tę wspaniałą grę, jaką jest Gothic 2. Niestety, nie miałem płyty. Pożyczyłem ją więc od kolegi. Ale tutaj przeszkoda - płyta nie działa. Czy może mi ktoś powiedzieć, gdzie w Kielcach kupić tę grę? W nagrodę można będzie sobie umieścić "Pomagam AkwarystaR'owi". Oczywiście żartuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Macie tam empik? Swego czasu były jakieś edycje: 1+2+NK. Allegro? Samo G2 raczej nie kupisz już w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati1531 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 No jest to z tego co słyszałem stara gra. Raczej nie kupisz nowej w sklepie. Ale polecam inną grę, Prince of persia. Grałem w czwórkę ale jest to bardzo ciekawa seria. Warto się zainteresować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkwarystaR Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Dzięki, już kupiłem. W Media. Niestety, zachwalana "Saga Gothic - Gothic, Gothic II, Gothic II: Noc Kruka" nie posiada Gothic II, a jedynie Noc Kruka. Trudno, podstawową wersję przeszedłem już z pięć razy. W Empiku oczywiście nie było. Ale i tak dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Ogólnie oryginalnych płyt z gotikami mam w domu kilka, swego czasu nawet w CDA dawali. Miesiąc temu był tam nawet Gothic 3 z dodatkiem. Saga posiada G2, nie ma G3, ale dużo nie tracisz. Zresztą G2NK, nie działa bez podstawki, a dodatek bardzo dużo wnosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts