lobo377 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Chodzi mi o to żeby nie były to gupiki, molinezje,glonojady bo te ryby już mam w mniejszym akwa. Nie chce rybek których każdy ma. Chcę jakieś inne.(tylko żeby ładne były). Miały by zbiornik 80l. Proszę o propozycję, z góry dzięki! (; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Chodzi mi o to żeby nie były to gupiki, molinezje,glonojady bo te ryby już mam w mniejszym akwa. ; Jeżeli molinezje i "glonojady" masz w mniejszym akwarium niż 80l, musisz je wyciągnąć, gdyż akwarium w którym je trzymasz je za małe dla tych rybek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 skarłowacieją ci w tym mniejszym na glonojady min. 100L chcesz mieć rybę której nikt nie ma przełóż te do 80L napisz całą obsadę Kacperek, do szkoły marsz - jano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts