rafalo24x Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Mam kostkę 20l,mieszkańcy to krewetki babaulti jakieś 30 szt,czy mogę wpuścić młode raki marmurkowe jak tak to ile???Ewentualnie jakie raki można trzymać z krewetkami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Wiem że można trzymać krewetki z rakami ale nie wiem czy z tym gatunkiem będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalo24x Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 A te małe pomarańczowe raczki CAMBARELLUS one rosną sporo mniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Wydaje mi się, że te raczki zjedzą sobie Babulati. Pamiętam jak czytałem tutaj na forum post, że jakiś Raczek Orange, przynosił upolowane Krewetki samiczce, która nosiła jajeczka. Edit: Pisał o tym Dziki, przeszukaj sobie jego posty i na pewno znajdziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enalion Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Mam tego raka i jest dość agresywny(4 gupiki w 25 dni), ponoć krewetka mu ucieknie, ale ja bym nie ryzykował. Ps. raki mają rożne charaktery. Szybko się mnożą i w czasie noszenia jaj są wyjątkowo agresywne(czyt. przynajmniej mój rak). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts