gosia22nikol Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Z dnia na dzień zdechł mi bojownik nie wiem dlaczego, na drugi dzień moje dwie bojowniczki wyglądały jakby im ktoś płetwy przypalił, od ogona do połowy były zgniłe, tylne płetwy były posklejane i ciemno brązowe, w tym samym dniu też zdechły, dołączam zdjęcia, może ktoś miał to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Podaj litraż, wymiary, obsadę i testy, będzie łatwiej coś powiedzieć. Co do płetw to ciężko coś powiedzieć, bo na zdjęciu wyglądają dość dobrze, może tak się tylko wydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Dostosuj temat do wytycznych viewtopic.php?f=6&t=14640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosia22nikol Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Obsada: 3 płatki 3 gupiki 1 prętnik 4 ramirezki 3 raczki 4 otoski Litraż: 140 litrów Parametry wody mierzone co tydzień i wszystko było w porządku. Gost: Pisownia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 3 płatki 3 gupiki 1 prętnik 4 ramirezki 3 raczki 4 otoski Prętniki trzymamy w haremach. Jakie to gatunek? Ramirezów masz parę? Jakie te raczki? Otosy trzymamy od 6 sztuk. Parametry wody mierzone co tydzień i wszystko było w porządku.W porządku? Możesz podać wyniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts