Dżordan Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Jak zrobić dyfuzor własnej roboty (nie chodzi mi o strzykawkę i lipę) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Jak zrobić dyfuzor własnej roboty (nie chodzi mi o strzykawkę i lipę) Dlaczego nie,przecież to prosty i sprawdzony sposób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżordan Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 Bo gdybym miał strzykawkę i lipę to bym zrobił, a chce poznać jakieś inne ciekawe metody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ale ta jest: - najtańsza. - najszybsza w budowie. - najprostsza z samoróbek. Po co sobie utrudniać życie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Bo gdybym miał strzykawkę i lipę to bym zrobił, a chce poznać jakieś inne ciekawe metody Strzykawka w najbliższej aptece za grosze,lipa na pierwszym dłuższym spacerze za free. Nie widzę problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 A nawet jeśli, to kostkę lipową można kupić za jakieś grosze w dobrych sklepach zoologicznych. Tu masz "markową" kostkę: http://sklep.roslinyakwariowe.pl/techni ... 9f232636c9 Zwykła w zwykłym sklepie nie powinna kosztować połowy tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Słyszałem kiedyś że filterek z papierosa jest dobry (chodzi mi o tą gąbkę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts