rafalo24x Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Nie wiem dokładnie w jakim dziale to pisać więc piszę tu,chodzi mi o to że pojawiły mi się jakieś glizdki czy coś takiego w krewetkarium jak na razie widziałem dwie co to jest???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 jakieś glizdki czy coś takiego Ogrom informacji przytłacza, postaraj się o więcej szczegółów i może jakieś zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalo24x Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 Nie da się zrobić zdjęcia ponieważ są bardzo małe,wygląda to trochę jak ślimak bez skorupy,nie pływają tylko chodzą po szybie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Może o wypławki CI chodzi? Zobacz w google czy to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Wypławek... poszukaj na forum jest wiele tematów o tym "potworze". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Wiem o co ci chodzi takie malutkie coś jak pchły tak i porusza się szybko pewnie o to ci chodzi sam nie wiem co to ja u siebie musiałem zrobić restart aby się tego pozbyć.Po kilku tygodniach miałem tego około 300 szt. w gromadach i zauważyłem że to krewetki atakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 malutkie coś jak pchły jakieś glizdki porusza się szybko wygląda to trochę jak ślimak bez skorupy,nie pływają tylko chodzą po szybie Czytałeś ten temat zanim napisałeś odpowiedź? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalo24x Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 Dokładnie coś takiego jak pchły jak narazie widziałem tylko dwie,jak bedzie więcej to będę zmuszony do restartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ok nie mieszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 jano wiem co piszę i wiem o co koledze chodzi w tym problem że nie mam pojęcia co to dokładnie jest.Ale zauważyłem atak na krewetki oraz to że mnożą się na potęgę ja byłem zmuszony do restartu łącznie z wywaleniem wszystkich roślin substratu itp.teraz mam puste akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalo24x Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Jednak okazało się że to były wypławki niestety,więc akwa musiało przejść kompletny restart,nie wpadłem na inny pomysł żeby się tego pozbyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts