Funfelek Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Gracie Zaczynacie A może przymierzacie się do kupna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Miałem się zacząć uczyć. Miałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzys Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Trudno to nazwać graniem - ćwiczę gamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytajnik Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 2 lata uczyłem się gry na gitarze. Kiedy to było Obecnie jak chwycę gitarę do ręki( raz na jakiś czas)to się wygłupiam improwizując. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi6 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Miałem się uczyć za małego ale brakło cierpliwości. Kupiłem gitarkę na allegro (tani elektryk, używka) i czasem ćwiczę z tabulatorami. Fajna sprawa jak jakiś motyw się opanuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomon666 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ja pogrywam na Basie i muszę powiedzieć że bardziej mi "leży" (swojego czasu grywałem na akustyku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pazur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Grałem, gram i będę grał. Fender stratocaster, co prawda lutniczy z Anglii, ale śpiewa i wygląda jak typowy, charakterystyczny Fender, szklankowe brzmienie. Czarny, na wzór gitary Davida Glimoura. Wiosło z avatara to co prawda nie mój Fender, ale wzór, który najbardziej mi się podoba i kiedyś mam zamiar w ten sposób odpicować mój korpus. Elektronika, części te same. Druga gitara to mój akustyk firmy T.Burton pana Kisielewskiego, również bardzo fajny patyk. Trzecia gitara będzie w ciągu kilku najbliższych lat, bo na jednej przez wieczność grać nie można i będzie to na pewno Telecaster Thinline, naturalny (moje marzenie ). Od czasu do czasu zdarzy się zagrać na klasyku i kilku innych, a tak to posiadam jeszcze djembe 40cm, na którym bardzo lubię pogrywać. Gracie jakieś konkretne gatunki muzyki? Moje strony to reggae, blues, jazz i rock. Pochwalcie się, co macie za patyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts