zdz1ch0 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Witam, mam taki problem iż mój neonek z początku tracił swój niebieski blask, stracił go w 70%-80%, potem zaczął tracić czerwony ogonek. 2 dni potem zaczął mocno puchnąć tzw. wyskoczyły mu jakieś pęcherzyki wzdłuż ciała rybka się ocierała tak jakby chciała się tego pozbyć. Ale patrze dziś i ryba zyskała już swój czerwony ogon odzyskała 60% niebieskiego połysku, ale pęcherzyki jej dalej zostały proszę o pomoc !! Neonek znowu zaczął tracić kolory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 viewtopic.php?f=6&t=14640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz1ch0 Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Nic nie znalazłem w tamtym spisie chorób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 nic nie znalazłem w tamtym spisie chorób Gdybyś przejrzał dalsza część tematu, to byś wiedział że musisz dostosować temat do wytycznych, które są podane w tamtym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts