emert Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Witam tu znowu ja w ostatnim temacie pytałem o obsadę tego samego akwarium ale zmieniłem zdanie co do obsady więc pytam jeszcze raz.Wymiary akwa to 87x40x33 Czy może być tak: 2xHeros spec Red Shoulder(jeśli nie podajcie czym można zastąpić) 6otosek/kirysek Czy mógłbym coś jeszcze dobrać? Proszę doradźcie. Jeżeli jest całkowicie źle podajcie jakąś fajną obsadę. Najbardziej interesuje mnie parka jakiś większych i coś do nich. Zapomniałem dodać tych ryb jeszcze nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Heros spec Red Shoulder one będą za duże do tego akwa lepiej je zamień na p.zebry lub coś podobnej wielkości do p.zebr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 lepiej je zamień na p.zebry lub coś podobnej wielkości do p.zebr Zebry inne parametry wody niż otoski i kiryski. Może parka akarki z z Maroni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 a no faktycznie sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emert Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Myślę że akara całkiem by mi pasowała, ale czekam na inne propozycje. I oczywiście co dodać do tej parki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Czekasz na inne propozycje pielęgnic czy jeszcze dodatkowe ryby? Jak dodatkowe to oczywiście jakieś stado kąsaczy w toni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emert Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 I na to i na to wybiorę najlepszą propozycje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts