damian2000 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 man pytanie zrobiłem restart baniaka i chciałbym użyć tego preparatu TETRA AQUA SAFE START czy naprawdę po użyciu tego preparatu można jutro wpuścić rybki Link to comment Share on other sites More sharing options...
magd0s Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 man pytanie zrobiłem restart baniaka i chciałbym użyć tego preparatu TETRA AQUA SAFE START czy naprawdę po użyciu tego preparatu można jutro wpuścić rybki Nie wierz w żadne uzdatniacze i inne preparaty tego typu. Jeśli woda ma dojrzeć musisz zaczekać 2-3tyg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandy29 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Jeżeli woda, podłoże, wkłady w filtrze są nowe to ja bym nie wierzyła żadnym preparatom i nie wpuszczałabym ryb. Robiąc restart powinno się zachować min. 50% starej wody plus dojrzałe wkłady z filtra i wtedy można wpuszczać ryby od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger1317 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Z góry przepraszam za spam, ale powstał kolejny temat o tym jak działają owe preparaty - teraz pojawią się wypowiedzi "u mnie działa" i "to nie działa". Kolejny(przepraszam za wyrażenie) głupi temat który się powtarza któryś już raz i który Pani Moderatorka powinna umieścić w koszu a nie ciągnąć dalej rozmowę... Wystarczy zaraportować post, nie trzeba spamować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts