ferre111 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Przed chwilą zauważyłem, że moja krewetka RC ma jajeczka. W akwarium są molinezję, żałobniczki, piskorki neonki innesa. Do tego filtr wewnętrzny który wchłonie małe krewetki. Jak widać małe szanse na odchowanie jakiejś. Mogę tą krewetkę przenieść do kotnika dla żyworódek? Nie zaszkodzi to jajom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paluszekrybny Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Możesz, chociaż są zawsze jakieś szanse że zestresowana krewetka zrzuci jajka. Ale dość niewielkie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferre111 Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Ok dzięki EDIT Jajeczek nie ma! Czy to możliwe, że krewetka zjadła jajeczka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 hallo Zjeść ich na pewno nie zjadła, mogła je zrzucić bo ma stresujące sąsiedztwo, mogła je zrzucić jeśli były niezapłodnione, kto wie dlaczego jeszcze mogła ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts