frane1003 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 witam chcę zacząć hodowle roślin w moim akwarium wymiary to 80=50=35 proszę o pomoc w doborze zestawu oświetlenia t5 które by było wystarczające nawet do bardziej wymagających gatunków roślin pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunrise103 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 W oświetlenie jako tako się nie znam, ale chyba dobre będzie oświetlenie 2x48W, bądź jakieś inne kombinacje. Jest tu kilku speców, sprawę zostawiam nim. A ja proponuję nie nabijać sobie postów.Jeżeli nie znasz odpowiedzi to nie pisz. Otrzymujesz ostrzeżenie za spam.-Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz3 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Cztery belki po 29 wat lub trzy po 39wat i nie kupuj tych o barwach ,pięknych pudełkach nie daj się tylko zwariować moc ma być nie jakieś widma.Chyba,że pokrywę już też kupiłeś która jest do niczego ciężko jest coś tam dorzucić . Też mam takie akwa i rośliny mam piękne świetlówki budowlane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts