^Agusia^ Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Od kilku dni samiec mieczyka nic nie je i jest osowiały.Są to początki choroby??Co mam zrobić żeby go uratować?Z góry dzięki. PS.Nie zauważyłam by któraś ryba go skubała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Agusia^ Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 parametry wody i cała reszta w akwarium jest dobra.mam go od 2 miesięcy.co robić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
todotodora Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 A zmienił się wygląd zewnętrzny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 parametry wody i cała reszta w akwarium jest dobra.mam go od 2 miesięcy.co robić??uzupełnij profil podaj wszystko o akwa,wielkość,filtry,jak częste podmiany wody,jaka obsada,może fotka ryby,im więcej informacji tym łatwiej coś ustalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Agusia^ Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 wygląd się nic nie zmienił akwa ma niecałe 90 l mam czarne mieczyki gupiki prętnika molinezje glonojada platki tetry wode podmieniam co jakieś trzy tygodnie zależy czy jest potrzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 nie smakuje mu pokarm... albo jest chory... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migdek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Masz chyba za dużo rybek... Po ile tych ryb masz?.. Bo mieszanka niezła, ale ilość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 a obserwujesz u twojego mieczyka taki jakby zanik płetw i jakiego jest rozmiaru ten twój mieczyk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Jeśli nie ma objawów zewnętrznych to co można powiedzieć... Mogą to być początki choroby...Każdej choroby, więc lepiej go obserwuj i jeśli zauważysz coś niepokojącego napisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts