HAL9001 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Aranżacja mojej 7-letniej córki. Zbiornik 45 litrów || Aquael FZN-3 || 2x Decolight 11W 6500K JBL Manado || Kamienie lawowe || Korzenie || 2x Kokos || Mchy || Gałęzatka Bojownik || Krewetki || Gupik || 3x Otosek [większość uratowana od kibla z likwidowanej kuli] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Aranż superowy Co to będzie jak dorośnie ---- Zostanie mistrzynią Aranżacji Po prostu super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Jak na 7-latkę, to bardzo ładna aranżacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Zdolniacha ta Twoja córcia.Lepiej niż niejeden dorosły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Dobrze działasz jako ojciec. Dziecko rozwija się pod wieloma względami, m.in uczy się samodzielności, odpowiedzialności, w pewnym sensie również pobudza wyobraźnie, no i co najważniejsze - uczy się tego, że akwarystyka to nie tylko karmienie rybek. Aranżacja jak na 7 letnie dziecko niesamowita, nie jeden dorosły może zacząć płakać, bo nie ma takich zdolności jak Twoja córeczka Nie ma co, trzeba tylko życzyć zdrówka, 6 w szkole i ciagłego kształcenia się wśród żywych stworzeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasman Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Córki , ja mam prawie 4 razy tyle lat co ona i nie wiem czy bym coś takiego wymyślił :zamieszany: . Aranżacja niecodzienna ale przez to bardzo ciekawa, mi osobiście się bardzo podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
schadel Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Gupik nie powinien być sam. Dokup mu jak najszybciej towarzystwo z tego samego gatunku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAL9001 Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 gupik nie powinien być sam! dokup mu jak najszybciej towarzystwo z tego samego gatunkuNo z tym gupikiem to jest mały problem, bo córka szuka ładnych samiczek od 2 tygodni i kotek zbita. Objechałem z nią wszystkie sklepy w warszawie. A moja ingerencja w jej zbiornik to "tato wynieś starą wodę i przynieś odstaną". Ona wie jakie ryby mogą żyć same, a jakie wymagają towarzystwa. Ale on chyba trochę poczeka na samiczki, na razie pływa za bojownikiem. A to wszystko przez jego ubarwienie i ogon. I dziękujemy za słowa uznania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Noo, ładny gupik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
schadel Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 aha. Hehe, tak bywa z dziećmi. Ale ja na Twoim miejscu starałabym się ją namówić na jakąś samiczkę. Skoro mówisz że od 2 tygodni szuka dla niego towarzystwa , to już szmat czasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaAga Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Schadel chyba lepiej wstrzymać się z bólami i kupić ładne okazy,a nie byle co.Dobrze,że mała ma własne zdanie na ten temat,a nie jest bezmyślnym gówniarzem z welonkami i neonkami w jednym baniaku. HAL9001 jestem pełna uznania dla twojej córci.Nie popędzaj w zakupach.Będę śledzić temat,bo zapowiada się ciekawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 pomyślałem że będzie różowy żwirek , 1 neon jakieś welony a tu okazało się że akwarium jedne z ładniejszych które widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faggo Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Miłe zaskoczenie jak na 7 latkę urzekł mnie ten prawie ''latający'' korzonek kreatywne dziecko gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts