omoto5 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Akwa założone 27.06.2011r Akwarium - 45l Filtr z deszczowiną Oświetlenie - 14W , 12W Podłoże - Shrimp Sand Nawożenie - PG classic i macro, Easy-life (Easycarbo) Delkoracje - - 2 korzenie japońskie Flora: -Microsorum pteropus "Narrow" -Rotala rutundifolia -Anubias nana -Hygrophila rosae australis -Mech jawa, taiwan, chrismass moss, -Cryptokoryna -żabienica ( z czasem może sitowie) Fauna - Krewetki: xxx- red cherry, babulatti W planach rabora galaxy i może coś jeszcze Akwa założone 27.06.2011r Akwarium - 45l Filtr z deszczowiną Oświetlenie - 14W , 12W Podłoże - Shrimp Sand Nawożenie - PG classic i macro, Easy-life (Easycarbo) Delkoracje - - 2 korzenie japońskie Flora: -Microsorum pteropus "Narrow" -Rotala rutundifolia -Anubias nana -Hygrophila rosae australis -Mech jawa, taiwan, chrismass moss, -Cryptokoryna -żabienica ( z czasem może sitowie) Fauna - Krewetki: xxx- red cherry, babulatti W planach rabora galaxy i może coś jeszcze Proszę o komentowanie i ocenianie. Krytyke przyjmę również Proszę o komentowanie i ocenianie. Krytyke przyjmę również Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaś Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Nie wiem co się stało się, ale zdjęcia nie chcą się otworzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffin Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Mi również. Zmień hosting lub załaduj jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoto5 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 A oto mała aktualizacja Doszła belka i ludwiga Zapraszam do kometowania oczywiscie czekam jeszcze na 2 plan i na co2 butle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Bardzo ładne , prosto - konkretnie. Jak zawsze chwalę lampy , pokrywy też mają swoje plusy no ale lampa to lampa i tyle 8-) Jak masz zamiar podawać co2 ? Chodzi mi o rodzaj dyfuzora ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Fajny baniaczek. Ile razborek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoto5 Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Nie wiem jaki rodzaj dyfuzora jeszcze zatanawiam sie. Musze jeszcze poczytać o podawaniu co2 z butli, a jaki polecasz? Razbor klinowych mam 4 dwie mi wyskoczyły nie wiem jakim cudem. 10 razbor maculata i 4 otoski. zastanawiam sie nad noenkami tylko nie wiem czy to nie za duzo jak na te akwa?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Za dużo Dla mnie to wygląda na Rasbora Heteromorpha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Sam używam drabinki , jaka firma nie wiem , dostałem od znajomego. Fajne są te szklane , do tego przeźroczysty wężyk i cacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadosia5 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Bardzo ładne baniaczki,9 na 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts