Bonsai Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Tak sie zastanawiam... Nigdzie nie moge dostac mchu. Chcialabym koniecznie z czasem zrobic sobie trawnik...chyba z mchu podoba mi sie najbardziej. Ale w sklepach nie moge znalezc. Podobaja mi sie tez trawniczki z czegos, co wyglada jak trawka Nie znam nazwy... No i zastanawiam sie teraz czy mozna takie trawniczki kupic w nasionach i zasiac? Ewentualnie czy moglby mi ktos to podeslac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted June 27, 2011 Administrator Share Posted June 27, 2011 Nasion nie ma. Trawka na trawnik to pewnie eloś Eleocharis......i tutaj masz kilka do wyboru. Mech na trawnik to nie jest dobry pomysł, to juz lepiej gałęzatka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonsai Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Widzialam gdzies mech, nie pamietam juz ktory na trawniczku i wygladal calkiem fajnie. Mowisz, ze nie najlepszy pomysl? Ze wzgledow estetycznych czy raczej praktycznych? Musze cos poszukac o tym Eleocharis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted June 27, 2011 Administrator Share Posted June 27, 2011 Praktycznych Gałęzatkę bierzesz w rękę, pod kran i ją wypłuczesz. Mchu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Praktycznych Gałęzatkę bierzesz w rękę, pod kran i ją wypłuczesz. Mchu nie A dlaczego nie? Ja swój płuczę i nie widzę w tym problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Mech na trawnik to nie jest dobry pomysł, to juz lepiej gałęzatka. Zgadzam się gałęzatki są super, sam mam jedną i zamierzam kilka dokupić,a co do mchu to tutaj coś znalazłem: viewtopic.php?f=49&t=32967 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts