ricken Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Witam, mam pytanie co do tego kamienia. Czy będzie odpowiedni do akwarium? Szukałem na necie jaką ma nazwe ale nic nie odnalazłem. Kamień znaleziony w górach w rzeczce (w tym czasie była sucha). Po zamoczeniu ma ładny, czarny metaliczny kolor. Zdj: Myśle, że wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Polej octem jeśli się nie pieni to dawaj do akwarium i zmniejsz foty.Wygotuj go z solą dodatkowo bo może mieć jakieś bakterie lub wrzątkiem go tylko polej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Polej wrzątkiem, wyczyść, byle nie jakimiś płynami/detergentami, nie musisz gotować. Zrób test octowy. Zmniejsz zdjęcia. Maksymalny możliwy rozmiar na forum to 800px na dłuższym boku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricken Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 Ok, polałem octem i nic sie nie pieniło. Jutro pomocze go troche w soli Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts