janusz3 Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Co to za roślina?Czyżby raz jeszcze w bezczelny sposób sprzedali mi roślinkę doniczkową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Wydaje się, że nie jest to roślina akwariowa.. Te łodygi wydają się na dość twarde jak nie rośliny do akwarium. Czy po wyjęciu rośliny z wody pada czy trzyma się sztywno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz3 Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 Łodygi raczej średnio sztywne ,tak szczerze polecał tę roślinę ,że dałem się nabrać stracą stałego klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Poczekaj jeszcze, niech się ktoś inny wypowie, bo ja nie jestem na 100% pewny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz3 Posted June 25, 2011 Author Share Posted June 25, 2011 Szukałem wszędzie ale takiej nie znalazłem,sam nie wiem po co ją kupiłem w Zielonej Górze to nic nie ma.Coś znalazłem (Alternanthera reineckii) tylko na fotach to inaczej trochę wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Myślę,że to może być to-w naturze jest to roślina błotna,ale odmiany hodowlane nadają się do akwarium. http://www.roslinyakwariowe.pl/baza/alternanthera_reineckii_roseafolia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts