Gosia0408 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Mój Mułojad z- chował się w żwirku i od tygodnia ani razu go nie widziałam , drugi zaś który jest o wiele większy od tego co się ukrył , większość czasu spędza na powierzchni chowa sie dopiero jak coś go wystraszy . Wie ktoś czy tak może być że mułojad schowa się tak bardzo i na tak długo że w ogóle go nie widać i to od tygodnia ani razu go nie widziałam . Jak ostatnio go widziałam to było z nim wszystko ok i znikał na maksymalnie dwa dni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Mułojady zazwyczaj siedzą w żwirku, dlatego trzeba dobrać do nich odpowiednie podłoże np. ciemne(na jasnych ich praktycznie nie widać) i większe bo w drobnych zawsze się chowają, ale skoro to robią to widocznie to lubią , wydaje mi się, że nie masz się czym martwić Link to comment Share on other sites More sharing options...
REKIN Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 to jest ich naturalne zachowanie, także niczym się nie martw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts