Szymon0132 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Ciekawi mnie jak takie coś uzyskać, wiele razy coś takiego próbowałem ale nie udawało się, z siatki robiłem kulę i na to mech i przykrywałem siatką. Jak takie coś uzyskać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Wydaję mi się że tam muszą być jakieś korzenie, kamienie i do tego jest przymocowany mech . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regus Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Wydaję mi się że tam muszą być jakieś korzenie, kamienie i do tego jest przymocowany mech .Na pewno coś tam jest spójrz na fotkę z prawej strony za mchem , wygląda jak korzeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Wydaję mi się że tam muszą być jakieś korzenie, kamienie i do tego jest przymocowany mech .Na pewno coś tam jest spójrz na fotkę z prawej strony za mchem , wygląda jak korzeń.No tak. Korzeń, lignit itp. Na 100% jest tam coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 hallo Jak takie coś uzyskać?Właściwy "gatunek" mchu i nożyczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 hallo Jak takie coś uzyskać?Właściwy "gatunek" mchu i nożyczkiI żyłka i coś na czym będzie się ten mech trzymał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon0132 Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Wiem wiem, jutro idę kupić java moss, więc coś pokombinuję. Spróbuję na kokosach Pytałem się bo może ktoś z Was coś takiego robił to by mi powiedział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts