Jump to content

majkim akwa 240 pękło są NOWE fotki

majkim
 Share

Recommended Posts

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstawiam moje akwa:-))

240l

filtracja:

1, JBLe900--biolog,mech

2, 2X narurowe na pompie co2

3 1 wew (tymczasowy) aqaszut750

oświetlenie:

JBL SOLAR COLOR T8

JBL SOLAR NATUR T8

GRZAŁKA DO AKWARIUM IKOLA 300W

obsada 27 szt,,,

Pseudotropheus socolofi

Pseudotropheus saulosi "coral"

Melanochromis cyaneorhabdos - maingano

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wszystko ładnie kontrastuje się z tłem które jak sądzę ma inny kolor niż kamienie pewnie światłu zawdzięczasz ten naturalny wygląd :D Wszystko super ale ryb masz za dużo i mało kryjówek jak samczyki urosną to truposze będziesz zbierał

witam..niestety było mi cieszyć się cieszyć z akwa kilka miesięcy a miedzy Wami jestem od niedawna,,,stała się rzecz której nie życzę nikomu,,,,po powrocie do domu było już za późno,,pękniecie szyby

Dołączona grafika

postanawiam odpocząć (Załamane),,,wiec mam do sprzedaży wszystko co opisywałem w tym wątku,,,oprócz oczywiście akwa,,,

+ dużo dodatków(JBL) i rybki,,,które jeszcze są w akwa,,,(jeśli nie dam rady do kilku dni sprzedać to ryby oddam do sklepu,,-warować samych rybek ok 300zł)

i to tyle..:-((((( majkim@gazeta.pl

lup pisać na forum

• Administrator

Współczucia.

Nie poddawaj się!!

Jedno akwa na xxxx pęknie. Kolejne może przeżyć Was.

Ogarnij sie i leć do sklepu po nowe szkło.

Ustal przyczynę dlaczego mogło tak się stać.

Jeszcze raz współczucia, wiem jak wygląda tyle wody na podłodze.

Głowa w górę ;) Myśl pozytywnie, stało się i tyle. Nic nie poradzisz ;)

Ale nie poddawaj się tak łatwo. Zaufaj mi ;)

Masz rękę do zbiorników. Po tym bylo to widać bardzo dobrze. Szkoda by było skończyć z akwarystyką.

Nie poddawaj się! To, że jedno akwa pękło (a to się może przecież każdemu zdarzyć) to nie oznacza końca ;) Jeśli masz kasę na nowe szkiełko to leć po nie. Mam nadzieję, że nie zakończysz tej pięknej przygody jaką jest akwarystyka.Masz talent, a więc nie zwlekaj i twórz dalej, liczę na to!

,,,wodę udało się opanować,,Byli rodzice ja byłem z synem na spacerze,,,tylko że nikt w sklepie mi nie da 100 gwarancji,,a teraz to mnie interesuje,,,dam też rade-- nie kupujcie nic w marketach albo raczej w pasażach tych sklepów,,akwa kupiłem 3 lata temu,,stało i gościło żółwie czerwonolice,,te maja teraz inny domek a ta 240 wykorzystałem na malawi z mizernym skutkiem:-( tera zmyśle co by było jak by był tam mój synek a akwa nie pękło w taki w miarę kontrolowany sposób tylko poszło w drobny mak,,,wiec mam mętlik w głowie,,,