niko1990 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 kupiłem taki zestaw http://allegro.pl/co2-zestaw-dyfuzor-li ... 19012.html i moje pytanie czy trzeba nalać do licznika tego wody czy nie i czy go postawić odwrotnie jak był zamontowany czy nie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kharo Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Jeżeli chcesz zobaczyć bąbelki to musisz nalać wody do licznika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Zamontowany? Czyli zamocowany do ściany, szafki? Nie wiem o co Ci chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko1990 Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 Do szafki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kharo Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Licznik powinien być zamontowany w taki sposób, żeby ta część z tym czerwonym zaworkiem i z większą ilością plastiku (ta strona którą wbija się w zbiornik z kroplówką) była skierowana do dołu inaczej woda która jest w liczniku zostanie wypchnięta przez co2 do akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts