Yayami-omate Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Obsada: Neonki Innesa - 6 sztuk Krewetki Red Cherry - XX Sztuk Kiryski Spiżowe - 5 sztuk Prętnik karłowaty ( na razie jest sam bo wczoraj zdechła mu samiczka, ale lada dzień kupi się ) Roślinki: Moczarka Kanadyjska Nurzaniec Gałęzatka Limnophila sessiliflora Nurzaniec śrubowy Mech Creeping Moss Hygrophilia polysperma Troszkę rzęsy wodnej Ozdoby: Korzeń łupina kokosa Podłoże: grys bazaltowy Oświetlenie: 18W Philips 6500K + Niedługo 20W 6500K Filtracja: Filtr Zewnętrzny Kaskada 300 Napowietrzanie: Jakiś napowietrzacz Made in China Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon0132 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Fajne akwarium, brakuje pierwszego planu i dokup więcej neonków i kirysków . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konribarca17 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Roślinki i akwa się pięknie prezentują. Dokup 4 neonki i będzie git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Fajne akwarium, brakuje pierwszego planu i dokup więcej neonków i kirysków .Tak wiem że brakuję 1planu. Chciałem posadzić tam glosie ale nie utrzymała by mi się przy takim oświetleniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faggo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 To nie prętnik ale gurami chyba że przez jakość zdjęć tak widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 To nie prętnik ale gurami chyba że przez jakość zdjęć tak widzęTo jest prętnik na 1000% . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faggo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Hm daj foto z lepszą jakością bo inaczej nie wierze jakieś takie za duże na prętnika i za guramiowate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 A można foto ? Ja tez myślę, że to gurami . A co do akwa - pusto jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 A można foto ? Ja tez myślę, że to gurami . A co do akwa - pusto jeszcze Tak na razie pusto. Poszukuję roślinek jakichś hmmm ale zwracam honor tobie szczupak i Faggo. Jakieś 2 tyg temu kupiłem go w sklepie Kakadu. Sprzedawca twierdził że to na 100% Prętnik hmmm teraz wiem że nie powinienem się słuchać sprzedawcy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bas Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Bardzo ładny ale to gurami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Bardzo ładny ale to gurami Tak i dlatego muszę go oddać. PS: Jak ktoś chętny to na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faggo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ładny samiec szkoda go wziąłbym ale do 25l się nie nadaje a 140l zakładam dopiero w czerwcu Pley: A co to ma do tematu? W tym topicu oceniamy zbiornik autora, a nie chwalimy się co i kiedy zakładamy. Edit:Nie chciałem się chwalić jeśli to tak zabrzmiało to przepraszam po prostu chciałem powiedzieć jeśli z jakiś czas dalej będzie do oddania ten gurami to chętnie go przyjmę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon23 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Akwarium jak na początek dobrze się zapowiada . Może jakiś korzonek większy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Akwarium jak na początek dobrze się zapowiada . Może jakiś korzonek większy?Też tak myślałem nad jakimś większym, ale to niedługo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faggo Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Większe akwa? czy korzeń? Jak akwa... niedługo... może zostaw to gurami ładne jest a niedługo to jak dla mnie ok. miesiąca max 2 aż tak przez taki czas nie urośnie lepiej kup jak najszybciej takie 112l gurami będzie wtedy ok a i kupisz mu samiczki i nikt się ciebie nie uczepi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts