ferre111 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 http://allegro.pl/jbl-nobil-fluid-artemia-rewelacja-dla-narybku-i1584651678.html Co myślicie o tym jedzonku dla małych ramirezek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ja bym kupowała, ale dowiedz się ile kosztuje w zoologicznym i zastanów się czy warto. Po za tym z allegro jest zawsze jakieś ryzyko, że możesz dostać co innego, niż zamawiałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferre111 Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Po ilu dniach zacząć karmić małe??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Od kiedy kupisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltar Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Miałem coś podobnego ( nie dokładnie to samo) dostałem darmową próbkę. W saszetce wyglądało to jak gluty:D po wlaniu do akwa zrobiło się bardziej zwarte i opadło na dno kirysy się tym zajadały rozszarpując pokarm , który zaśmiecił całe akwa choć było go mało a akwa ma 112l . Póki nie uporał się z tym filtr to pływały drobinki pokarmu po całym baniaku. Radzę się zastanowić co do tego pokarmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferre111 Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 OK dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie, czy to prawda, że rodzice karmią małe ramirezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts