Guliwer Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Witam. Niebawem zmieniam akwarium na 160-180 l o długości 100-110 cm. Ze swoimi gupikami ciężko mi się rozstać więc nie chciałbym zmieniać obsady. Co byście proponowali na dokładkę ? Gupików mam sporo raz na kwartał zbywam ok 50 szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ja bym dorzucił parkę barwniaków szmaragdowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martino74 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 A ja bym dorzucił neony inessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 A ja bym dorzucił neony inessaNeony są stadne - odpadają gupików jest sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martino74 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ja jakoś od zawsze trzymam je w stadach i wszystko jest w porządku są dla siebie tolerancyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilanek11 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Określ, co Ci się podoba. Ja polecam 1+1 P.Ramireza + 10 Otosków + 50gupików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 50gupikówMam dość podobny baniak. Nie widzę w nim 50 gupików. Jakby to jeszcze były haremy... te setki narybku miesięcznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilanek11 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 No w sumie masz racje Mówił, że nie chce się z nimi rozstawać więc tak napisałem. Tak przy okazji Atreyu kiedy pokażesz na forum swoje akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 No w sumie masz racje Mówił, że nie chce się z nimi rozstawać więc tak napisałem.Ja bym poszedł w drugą stronę, czyli sprowadził coś co zajmie się narybkiem. Do tego stadko, ew. drugi gatunek żyworódek, ale taki niezbyt duży i taki który nie krzyżuje się z gupikami. Obsada "porządkowa", standardowo. Tak przy okazji Atreyu kiedy pokażesz na forum swoje akwarium? Jak/jeśli będzie co pokazać. Odsyłam też tu: viewtopic.php?f=33&t=32765&p=291820&hilit= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliwer Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 Gupiki systematycznie zbywam . Więc apokalipsy nie będzie Molinezja i Mieczyk wydają mi się za duże w stosunku do gupika. Część ma geny Endlerka choć nigdy takowych nie miałem . Tak dziwnie wyszło po krzyżówce :zamieszany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts