MATIZ Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Niedawno wykluło mi się 20 małych zbrojników niebieskich. Czy mogę wymieniać wodę odmulaczem. Czy odmulacz nie wciągnie małych zbrojniczków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Mógłbyś pod warunkiem że na odmulacz założysz siatkę z bardzo małymi oczkami które nie przepuszczą rybek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloe Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Uważaj na te maleństwa Ja jak ODMULAM Eheimem, to uważam na narybek (gupika), ew. go odławiam, ale to bez sensu, lepiej mieć po prostu oczy szeroko otwarte A Tobie chodzi o ten odmulacz do wypompowywania wody, tak? Bo ja to bym się taki specjalnie nie przejmowała Oczki szeroko i już Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko1990 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 tak jak napisali wyżej nałóż coś bo mi wessało kiedyś rybkę ale się nic jej nie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIZ Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 Dzięki za odpowiedzi. Jutro wymieniam wodę. Chyba żadnego zbrojniczka nie wciągne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts